Bij SVRZ word je met een warm gevoel ontvangen

Miranda Brand Verzorgende IG

’Miranda Brand (27 jaar) werkt nog maar pas bij SVRZ als verzorgende IG. Haar zus werkt bij SVRZ Ten Anker in Tholen en Miranda heeft de gelegenheid gehad om mee te lopen om zo inde keuken te kijken van SVRZ. “Ik had al heel snel het gevoel dat de bewoners zich hier thuis kunnen voelen, heel huiselijk en sfeervol. ”Dat was voor haar de reden om te solliciteren en ze is aangenomen voor 32 uur per week opeen woongroep voor cliënten met lichamelijke beperkingen en daarnaast ook palliatieve zorg.

Liefde en respect

Ze ziet dat er binnen Ten Anker hard gewerkt wordt om er voor te zorgen dat de bewoners zich echt thuis voelen. “SVRZ staat voor de bewoners, er wordt met veel liefde en respect gewerkt”, vertelt Miranda. Ze vindt het zelf ook belangrijk om iedere cliënt een luisterend oor te bieden wanneer het nodig is en interesse te tonen. “Je moet er voor zorgen dat de cliënten zich op hun gemak kunnen voelen. En daar krijg je veel dankbaarheid voor terug en dat geeft een fijn gevoel.

Vrijheid

Miranda ervaart in haar werk veel vrijheid. “Je kan de dagindeling zelf bepalen en voor de cliënten inschatten wat goed is om eerst te doen en ze gelijkwaardig behandelen. Natuurlijk wel in overleg het je collega’s.” Verder vindt ze het belangrijk om haar verantwoordelijkheid te nemendoor een arts of fysiotherapeut in te schakelen als het nodig is. “Je moet letten op de gezondheid van de cliënten en er voor zorgen dat ze bijvoorbeeld hun medicatie innemen.

Kernwaarden

De kernwaarden van SVRZ, gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid en vrijheid passen goed bij haar manier van werken.

Werken bij SVRZ

Ze kan iedereen aanraden om bij SVRZ te gaanwerken. Je wordt met een warm gevoel ontvangen en daarnaast zijn de juiste middelen en producten aanwezig om goede zorg te verlenen. “En dat je zelf kan roosteren en daardoor makkelijk een planning voor jezelf kan maken, is een leuke bijkomstigheid”, glimlacht Miranda.

 

Werken bij SVRZ

Wil jij ook werken bij SVRZ? Kijk dan op www.werkenbijsvrz.nl voor een vacature bij jou in de buurt of bel naar SVRZ JobCare, via telefoonnummer 088-8871010.

Suggesties?