Organisatie

Medische Dienst

De medische dienst levert alle medische zorg bij SVRZ. Dit is een dienst die werkzaam is in het hele netwerk van SVRZ. Binnen deze dienst werken artsen en specialisten ouderengeneeskunde, physician assistants, verpleegkundig specialisten en doktersassistenten.

 • Chantal van Boven
  Chantal van Boven Hoofd Medische Dienst

  088 887 3600

  Toon motivatie

   Sinds 1 januari 2017 ben ik werkzaam bij SVRZ als hoofd medische dienst. De medische zorg is een belangrijk onderdeel van de totale zorg die SVRZ biedt aan cliënten. Ik zie het als mijn taak om de medewerkers van de medische dienst hierin te faciliteren en te ondersteunen. Het is van belang dat zij zich direct bezig kunnen houden met datgene waar ze goed in zijn: excellente medische zorg bieden aan de cliënt. De cliënt staat hierbij centraal. Ik vind het belangrijk dat de medewerkers van de medische dienst nauw samenwerken met alle andere disciplines. Alleen dan kunnen zij optimale zorg bieden aan de cliënt.


  Als hoofd medische dienst volg ik de ontwikkelingen in de ouderenzorg op de voet. Zo wil ik ervoor zorgen dat de medische zorg bij SVRZ zich richt op datgene wat de cliënt vraagt en nodig heeft.

   

Suggesties?