SOKA en SVRZ ….een jaar later!

Op woensdag 1 augustus was het precies 1 jaar geleden dat SVRZ gefuseerd is met zorgorganisatie SOKA uit Zeeuws Vlaanderen. Wij zijn blij en trots dat deze drie mooie locaties onderdeel uitmaken van SVRZ.

Locatiemanager Piet Huijzers: “Het samengaan met SVRZ was een logische stap. De missie en visie van beide organisaties overlapten elkaar grotendeels. We hebben de voordelen van een krachtige en grote organisatie in het afgelopen jaar gecombineerd met behoud van het eigene van De Blide, De Redoute en ‘t Verlaet”.

 

Dat het leven er goed is kunt u lezen in een speciale uitgave die  SVRZ heeft uitgebracht ter gelegenheid van deze eerste verjaardag! Het magazine staat helemaal in het teken van de zorgcentra De Blide in Terneuzen, De Redoute in Sas van Gent en ’t Verlaet in Westdorpe. Mooie verhalen en interviews laten zien dat het leven goed is in de drie Zeeuws Vlaamse zorgcentra. En voor de bewoners van De Redoute  kan het alleen maar beter worden. Medio 2019 verhuizen zij naar een nieuw gebouw in Sas van Gent . De nieuwbouw is al gestart.

 

Bekijk hier het magazine . Een papieren exemplaar kunt u opvragen via communicatie AT svrz DOT nl

 

 


Suggesties?