Welzijn

Wat welzijn precies is, is voor iedereen anders. Wat de ene persoon prettig vindt, hoeft voor de ander niet goed te voelen. Maar welzijn heeft te maken met het leven kunnen inrichten op een manier die bij je past. Ook wanneer je ouder en afhankelijker wordt van anderen.

Bij SVRZ vinden we het belangrijk dat we weten wat onze cliënten verstaan onder welzijn. Om hier achter te komen gaan we graag met elke individuele cliënt, of zijn vertegenwoordiger in gesprek.

 

Wij vinden het belangrijk dat de cliënt welzijn ervaart in het dagelijks leven. Heeft de cliënt misschien speciale wensen op het gebied van voeding? Of wil hij graag op een bepaald tijdstip naar bed? Daarnaast zien we dat activiteiten het gevoel van welzijn bij de cliënt kan vergroten. Daarom stemmen we ons aanbod van activiteiten zo veel mogelijk af op de wensen van de cliënt.

 

Naast de aandacht voor welzijn bij de dagelijkse activiteiten, doen we ook regelmatig iets extra’s. Bijvoorbeeld een filmavond, high tea of een gezamenlijk uitstapje.

 

Bekijk hier de Agenda met evenementen.  

Suggesties?