Theresiaplein

Groepswonen dementie

Theresiaplein 4 en 6

4453 BV 's Heerenhoek

De twee Groepswoningen Dementie Theresiaplein bevinden zich in het woonzorgcentrum Theresiahof aan de rand van ’s-Heerenhoek.

Het is belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk hun leven kunnen blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. Daarom werken we in de woningen op een kleinschalige manier. In iedere groepswoning is ruimte voor 6 cliënten. Alle dagelijkse zaken zoals men thuis gewend was, worden binnen de woning gedaan. Een dag verloopt zoveel mogelijk als in een gezin. De maaltijden worden door de verzorging gekookt en gezamenlijk gebruikt in de huiskamer. Alle bewoners hebben een kamer met eigen sanitaire voorzieningen. Ook heeft iedere groepswoning dementie een tuin. In de directe omgeving van deze groepswoningen is een school. Regelmatig worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd waar de kinderen van de school aan meedoen.

 

De bestaande activiteiten en het sociale netwerk van de cliënten houden we zoveel mogelijk in stand. Familie, buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers... iedereen is welkom!

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws