Ter Walle

Dagbesteding

Ter Wallestraat 7

4521 AZ Biervliet

Dagbesteding ’t onderonsje Ter Walle in Biervliet is een voorziening voor inwoners uit Biervliet en omgeving. De deelnemers kunnen om verschillende redenen naar de dagbesteding komen. Vaak hebben ze ondersteuning nodig omdat ze lichamelijk wat achteruit gaan. Maar ook mensen met geheugenproblemen bezoeken de dagbesteding. Voor alle bezoekers geldt dat ze het prettig vinden om anderen te ontmoeten en om samen activiteiten te ondernemen.

Dagelijks bezoeken gemiddeld tussen de zes en tien cliënten de dagbesteding. We bespreken met elkaar hoe we de dag gaan invullen. U kunt samen de krant lezen, deelnemen aan groepsgesprekken of meedoen met spel- of bakactiviteiten. Ter Walle ligt in een prachtig park, waar u mooie wandelingen kunt maken.

De dagbesteding is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-16.00 uur.

Om de dagbesteding te kunnen bezoeken heeft u een WMO indicatie van uw gemeente nodig. Zo kunt u fijn thuis blijven wonen en hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten. 

Ter Walle is een voormalig bejaardenhuis dat door een particulier echtpaar is opgekocht. In dit gebouw worden nu ook appartementen verhuurd. 

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?