Ter Valcke

Dagbehandeling voor mensen met een lichamelijke beperking

Louise de Colignylaan 2

4461 SP Goes

Bel 088 887 2107

De dagbehandeling is in Ter Valcke, centrum voor zorg en revalidatie in Goes. Hier biedt SVRZ revalidatie en behandeling aan mensen met een lichamelijke beperking die nog thuis wonen. Bij dagbehandeling bieden we behandelingen aan thuiswonende mensen met chronische lichamelijke klachten. U kunt hier bijvoorbeeld terecht na een beroerte, na een ongeluk of een periode van revalidatie. Zo kunt u fijn thuis blijven wonen en hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten. En uw mantelzorgers worden even ontlast.

De dagbehandeling is op de begane grond in Ter Valcke. Dagelijks bezoeken zo’n twaalf tot vijftien cliënten deze dagbehandeling. Cliënten worden gehaald en gebracht en eten gezamenlijk.

Als u bij SVRZ naar de dagbehandeling komt, werkt u samen met bijvoorbeeld een fysiotherapeut of ergotherapeut aan uw behandeldoelen. Zij begeleiden u bij de gerichte oefeningen om uw klachten te verminderen. De oefeningen kunt u individueel of in groepsverband uitvoeren. De medewerkers van de dagbehandeling zorgen voor een gevarieerd dagprogramma.

Ontdek meer over deze locatie

 • Cliëntenraad

  Deze locatie wordt vertegenwoordigd door Cliëntenraad SVRZ Ter Valcke:

  Jan de Voogd, voorzitter

  Jan Braat, vice-voorzitter
  Bram Schuit, secretaris
  Anke van den Broecke

  Joop Dekker

  Rienus Mol

  Marianne Molhoek

  Denise Schipper

  Wil Schipper

   

  Bekijk hier het jaarverslag 2019 van de cliëntenraad.

   

   

 • Contactgegevens

  De dagbehandeling is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09:45 – 15:45 uur. 
  De medewerkers van de dagbehandeling zijn tijdens de openingstijden te bereiken.

  Wilt u meer informatie over SVRZ of wilt u zorg aanvragen?

  Bel 0900 - 78 79 777
  Stuur een bericht
 • Voorzieningen op deze locatie

  • Kapper

   Wilt u uw haar laten knippen en föhnen? Of wilt u het laten watergolven of kleuren? In onze kapsalon is uw haar in goede handen.

   U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Overlegt u hierover even met de kapper. 

  • Pedicure

   Wilt u uw voeten eens extra laten verzorgen? De pedicure is u graag van dienst. Voor alle voetverzorging kunt u bij haar terecht. U kunt zelf contact opnemen met de pedicure om een afspraak te maken.  

  • Restaurant

   In ons restaurant kunt u terecht voor een kopje koffie, een lunch, een borrel of een warme maaltijd. U bent welkom om de krant te lezen of te internetten met ons gratis WIFI. Soms organiseren we activiteiten zoals themamaaltijden. 

  • Seniorenfitness

   Bewegen is gezond, ook voor ouderen. Daarom heeft SVRZ een speciaal fitnessprogramma opgezet voor senioren. Onder begeleiding doet u oefeningen en werkt u aan uw conditie, kracht en flexibiliteit. Informeer dan op de locatie naar de mogelijkheden.

  • Winkel

   Heeft u nog wat boodschappen nodig? In onze winkel helpen we u graag verder. U kunt er ook terecht voor toiletartikelen, kleine cadeautjes, rookwaren, wenskaarten en postzegels. 

    

    

 • Zorgdiensten op deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws