't Pleintje

Dagbesteding

Rijsenburg 2

4551 HT Sas van Gent

Bel 0115-456300

Dagbesteding ’t Pleintje vindt plaats in een huiskamer in zorgcentrum De Redoute in Sas van Gent. Deze ruimte is een centraal ontmoetingspunt met een open en vriendelijke sfeer.

Deelnemers kunnen om verschillende redenen naar de dagbesteding komen. Vaak hebben ze ondersteuning nodig omdat ze lichamelijk wat achteruit gaan. Maar ook mensen met geheugenproblemen bezoeken de dagbesteding. Voor alle bezoekers geldt dat ze het prettig vinden om anderen te ontmoeten en om samen activiteiten te ondernemen. 

U bent één of meerdere ochtenden per week welkom bij de dagbesteding. Hiervoor heeft u een WMO indicatie nodig.  Zo kunt u fijn thuis blijven wonen en hoeft u uw vertrouwde omgeving niet te verlaten.

Dagelijks bezoeken gemiddeld acht cliënten de dagbesteding. We bespreken met elkaar hoe we de dag gaan invullen. U kunt samen de krant lezen, deelnemen aan groepsgesprekken of meedoen met spel- of bakactiviteiten. Tevens kunt u ook deelnemen aan grote activiteiten zoals optredens, bingo’s,…in het restaurant van de Redoute.

De dagbesteding is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-13.00 uur. 

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?