De Vurssche

Zorgcentrum

Rooseveltlaan 1

4571 HT Axel

Bel 088 887 3600
  • groepswoningen voor mensen met dementie
  • woongroepen voor mensen met lichamelijke beperkingen
  • tijdelijk verblijf
  • paramedische diensten; voedingsadvies, fysiotherapie, logopedie en ergotherapie

Als bewoner van De Vurssche in Axel leeft u midden in de samenleving in een fijne woonomgeving waar goede zorg geboden wordt. De sfeer is warm en huiselijk en er is volop vertier. De Vurssche is een ontmoetingspunt in Axel, waar jong en oud graag over de vloer komt.

Is het voor u (tijdelijk) niet mogelijk om zelfstandig te wonen? Dan is zorgcentrum De Vurssche in Axel een goed alternatief. In onze groepswoningen en woongroepen is de sfeer huiselijk en warm en voelt u zich snel thuis. Bij ons kunt u zoveel mogelijk uzelf zijn. Richt uw kamer of appartement naar eigen smaak in, zodat u zich snel thuis voelt. Wilt u onder de mensen zijn? In de ontmoetingsruimte of huiskamer kunt u gezellig samen met uw medebewoners eten, een spelletje te doen of een praatje te maken. Uw bezoek is altijd van harte welkom!

Veel vertier

Een goede samenwerking met mantelzorgers en vrijwilligers is waardevol voor ons. Samen met hen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk de dingen kunt blijven doen waarin u plezier en interesse heeft. Zoals schilderen, zwemmen, wandelen, zingen of gym. We doen mee aan activiteiten rond maatschappelijke thema’s, zoals de Poëzieweek en de vrijwilligersactie NLdoet. Ook werken we samen met kinderdagverblijven en scholen.

Het smakelijke eten en de speciale menu’s in het gezellige restaurant van De Vurssche brengen dagelijks buurtbewoners over de vloer. Ook is er een kapper, een winkel en een seniorenfitnessruimte.

Overige zorg

De fysio- en ergotherapeut, logopedist en diëtist staan voor u klaar. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht van onze medewerkers. Zij nemen de tijd voor u en voor uw mantelzorgers.

 

Hieronder ziet u ons volledige aanbod van zorgdiensten en voorzieningen. 

Ontdek meer over deze locatie

Lees onze verhalen. Echt de moeite waard!

Suggesties?
SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws! coronanieuws