Agenda

10.00 uurt/m16.00 uur

Ter Valcke in Kerstsfeer

SVRZ Ter Valcke nodigt u uit voor een leuke, gezellige kerstbeleving.

Donderdag 13 december is Ter Valcke helemaal in kerstsfeer gehuld, een totaal nieuwe opzet van de kerstbeleving voor onze cliënten en familie, vrijwilligers, mantelzorgers en natuurlijk onze medewerkers en andere bezoekers. Iedereen is welkom!

-    Start 10.00 uur.

-    Optreden Excelsior                                      Drie maal 20 min. 10.00 uur, 11.45 uur en 13.15 uur

-    Rien Heijboer op trompet                           14.00

-    Talitha Weber op piano                               15.30 uur

-    Kerstverhaal begeleid door een koor       10.30 uur en 14.30 uur

-    Om 16.00 uur is de sluiting van de dag.

 

Gedurende de dag zijn er allerlei leuke activiteiten te doen en te beleven. U kunt in prachtige kledij met een mooie hoed, sjaal of boa over de rode loper. Hiervan maken we een stijlvolle foto, die u mee krijgt. Leerlingen van het Hoornbeeckcollege zijn als vrijwilliger actief voor begeleiding en/of hulp.

Verdeeld door Ter Valcke treft u diverse voorzieningen aan, denk aan lekkere hapjes en drankjes, diverse sfeervolle proeverijen van bedrijven uit de buurt. Vanuit het Ambachtscentrum luxe sieraden, en Indigo met alcoholvrije cocktails.

Voor deze kerstbeleving werken we samen met Indigo, Slot Oostende, Albert Heijn, Boonmans wijnmakerij, Hoornbeeck college, Kringloopwinkel Goed en Gebruikt, Ambachtscentrum Goes, Scalda Uiterlijke Verzorging en Scalda Groencollege, Het Gors en Excelsior uit ’s Heer Arendskerke waarvoor namens onze cliënten bijzonder veel dank!

Bekijk hier het affiche met meer informatie over dit evenement
Suggesties?