SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Op woensdag 9 december is de Trots-campagne IK Zorg gestart voor iedereen. Speciaal voor de maand december maakt Ik Zorg het mogelijk dat u uw zorgheld extra fijne feestdagen kan wensen. Hoe kunt u dit doen? Door een persoonlijke videoboodschap achter te laten met daarin uw kerstwens en uw waardering voor uw zorgheld. Deze video is persoonlijk omdat de foto van uw zorgheld te zien is. Zelf komt u niet in beeld en u hoeft uzelf niet te filmen.

Hoe werkt het?
Op deze website kunt u uw videoboodschap maken. Het is heel eenvoudig.

  1. Upload eerst een foto van een zorgheld die u kent. Een foto is niet verplicht.
  2. Geef aan hoe hij/zij heet of vul haar/ zijn naam in.
  3. Schrijf een kort bericht waarom u zo trots bent op deze persoon. U kunt ook voor een standaard tekst kiezen.
  4. Als u klikt op ‘Maak video’ dan wordt uw persoonlijke video gemaakt. U staat dus zelf niet op beeld.
  5. Vervolgens kunt u de video delen op social media of u kopieert de link en stuurt het via WhatsApp of de mail door naar uw zorgheld.

Voor wie kan ik het doen?
U kunt voor iedereen een video maken die in de zorg & welzijn werkt. Dus ook werkgevers, collega’s, bewoners en mantelzorgers, cliënten vrienden en familieleden. Via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of WhatsApp kunt u de video versturen aan diegene waar u zo trots op bent of die u extra wilt bedankten.

Wij wensen iedereen in zorg & welzijn extra fijne feestdagen toe. U ook? Maak nu een unieke videoboodschap voor uw zorgheld door hier te klikken.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?