SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

SVRZ Ontmoetingscentrum ’t Bolwerk – Middelburg – Moes- en pluktuin
Vrijdag 11 maart
We willen op deze  nieuwe locatie graag een een moes- en pluktuin voor de deelnemers aanleggen.

SVRZ Noordbolwerk  – Middelburg – Wandelen
Vrijdag 11 maart

Samen met de deelnemende vrijwilligers takteren we een aantal cliënten op een wandelroute langs oude gebouwen in de binnenstad van Middelburg. Daarna wordt hier over nagepraat en krijgen de deelnemers de route, met beschrijving van de gebouwen.

SVRZ Activiteitencentrum Ter Poorteweg – Koudekerke – Clean-up day
Zaterdag 12 maart

De bewoners hebben als wens om (de omgeving van) het activiteitencentrum op te fleuren. Met de bezem, hark en met bloemen.

SVRZ Compagnieplein – Middelburg – High tea
Zaterdag 12 maart

Alle bewoners worden op deze dag getrakteerd op een high tea

SVRZ Ter Schorre in Terneuzen – Tuinproject
Zaterdag 12 maart – 12.30 – 16.30 uur
Voor de aankleding van het terrein van verpleeghuis Ter Schorre zoeken wij handige vrijwilligers. Deze dag zijn er diverse werkzaamheden te doen op het buitenterrein. Bijvoorbeeld het vullen van bloembakken en het ophangen van vogelhuisjes

SVRZ ’t Veer in Zaamslag – Buitenruimte voorjaarsklaar maken
Vrijdag 11 maart 2022 – 10.30 – 15.30 uur
We willen de buitenruimte van ontmoetingscentrum ’t Veer voorjaarsklaar maken zodat de bezoekers kunnen genieten van de tuinmeubelen, de opkomende bolletjes en het zonnetje natuurlijk! Daar kunnen we extra handen goed bij gebruiken. Als het terras er weer fris en fruitig bijstaat willen we dit vieren met een gezellig drankje samen met u, de bezoekers en de omwonenden.

Wilt u helpen als vrijwilliger bij een van deze klussen? Of kent u iemand in uw familie- of kennissenkring? Alle hulp is welkom. Kijk voor meer informatie op www.nldoet.nl.

 

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?