SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

AnnaBijns is een project van Aannemersbedrijf Van der Poel Terneuzen. Het zal bestaan uit twee appartementencomplexen: één met 43 appartementen en één met 23 appartementen. De bouw start in september 2021 en zal naar verwachting in september 2022 gereed zijn. De toekomstige bewoners van de appartementen kunnen voor zorg een beroep doen op SVRZ ZorgThuis. Ook kunnen ze gebruikmaken van verschillende faciliteiten van SVRZ, zoals welzijnsactiviteiten, het restaurant in De Blide en het Ontmoetingscentrum De Zoutvliet.

Compact en dichtbij
Locatiemanager SVRZ De Blide, Piet Huijzers: “AnnaBijns past heel mooi bij het totale woonzorgaanbod in de wijk. Zo is wonen in combinatie met zorg compact en dichtbij. Voor SVRZ biedt het appartement een mooie uitvalsbasis voor de zorg die we bieden in AnnaBijns en in de directe omgeving.”

Duurzaamheid
Wonen in AnnaBijns is genieten van comfort en gemak in een duurzame omgeving. De appartementen van AnnaBijns zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van slimme installaties. Van der Poel directeur, Tom de Caluwé: “Alle appartementen zijn aangesloten op een collectief bodemwarmtepompsysteem, dat zorgt voor een prettig binnenklimaat aangezien er zowel verwarmd áls gekoeld kan worden.”

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?