SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Live Mantelzorgcafé
Op donderdag 3 november van 13.30 tot 15.30 uur vindt het live Mantelzorgcafé plaats in het souterrain van de  Zeeuws Bibliotheek. Tijdens deze middag staan gezelligheid, elkaar ontmoeten, ervaringen delen en informatie centraal. Gastspreker Jenny Wild zal het café inleiden. Lees verder voor meer informatie of meld je aan.

Online Mantelzorgcafé
Op woensdag 9 november van 19.30 tot 21.00 uur vindt het Online Mantelzorgcafé plaats. Hierbij krijgen ook werkende mantelzorgers én mantelzorgers die aan huis verbonden zijn de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten. Het digitale café zal net zo ingericht en informeel zijn als de live ontmoeting. Lees verder voor meer informatie of meld je aan.

Workshop ‘In je element met je talent’
Op vrijdag 25 november van 13.30 tot 15.30 uur staat er een extra workshop op het programma. De workshop heet ‘In je element met je talent!’. Als mantelzorger heb je veel zorgtaken en ben je erg druk. Hoe bewaak je je balans en raak je niet overbelast? De workshop wordt gehouden  in het Stadsklooster Simpelhuys in Middelburg. Lees verder voor meer informatie over de workshop of meld je aan.

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?