SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Dat is fantastisch nieuws voor iedereen die door corona een familielid of vriend niet heeft kunnen opzoeken in het verpleeghuis. SVRZ is momenteel helemaal corona-vrij, maar het virus bestaat nog wel. We blijven voorzichtig en houden dus wel 1,5 meter afstand tot elkaar. Hieronder leggen we u graag uit waar u rekening mee moet houden zodat u weet wat we van u verwachten.

 

Hoe gaan de bezoeken eruit zien?

Vanaf 1 juli is iedereen weer welkom. Er zijn vanaf dan dus geen ‘vaste’ bezoekers meer. We blijven wel werken met een planning voor de bezoeken. De contactpersonen van onze cliënten zijn hierover geïnformeerd.  Met een planning kunnen we de bezoeken spreiden over de dag. Daardoor kunnen we de 1,5 meter garanderen. Is er in de toekomst toch weer een besmetting op uw locatie? Dan gebruiken we de planning voor contactonderzoek.

Wilt u op bezoek komen? Plan dan uw bezoek in op de manier waarop u dat inmiddels gewend bent.

Vindt een bezoek plaats op de kamer van een cliënt? Dan kan het bezoek maximaal bestaan uit twee personen. Ook dit heeft weer te maken met de 1,5 meter. Blijf alstublieft ook niet in de gangen praten, maar loop direct door naar uw ontmoetingsplek of de uitgang.

Wilt u als bezoeker (nog) niet naar binnen komen? Dan kunt u nog altijd een raambezoekje afleggen. Ook beeldbellen blijft uiteraard een mogelijkheid.

 

Waar moet u verder rekening mee houden?

  • Als u binnenkomt nemen we uw temperatuur niet meer op. We vragen u wel naar uw gezondheid. Hierbij doen we ook een beroep op uw verantwoordelijkheid. Houd uw gezondheid zelf goed in de gaten. Heeft u klachten die verband kunnen houden met COVID-19? Laat uzelf dan testen en stel uw bezoek uit tot twee weken nadat de klachten verdwenen zijn.
  • U hoeft geen mondkapje te dragen als u op bezoek komt. Vindt u dat zelf toch prettig? Dan mag dat uiteraard.
  • Is het mooi weer? Dan kunt u ook buiten gaan zitten of samen een wandeling maken. Dit heeft onze voorkeur. De kans dat virussen zich in de buitenlucht verspreiden is namelijk minder groot.
  • We zijn bezig om de restaurants en grand-cafés weer op te starten. Als hier meer duidelijkheid over is, dan informeren we u hierover.

Heeft u vragen of heeft u moeite om uw bezoek in te plannen? Neem dan even contact op met uw contactpersoon om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Of neem telefonisch contact op met de locatie.

 

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?