SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Revalidatie Rolstoeltraining in SVRZ
Raad van Toezicht Raad van Bestuur Locatie­managers Staf­directeuren / manager stafdiensten Medische Dienst
 • Kristel Nijs

  Manager Medische Dienst Toon motivatie

  Sinds 1 april 2022 ben ik werkzaam bij SVRZ. De ouderenzorg is nieuw voor me en toch ook weer niet. Mijn opleiding stond in teken van de ouderenzorg en ik ben gepromoveerd op ondervoeding in het verpleeghuis, meer specifiek op de sfeer tijdens de maaltijden. Daarna heb ik gewerkt in cure setting als adviseur, projectleider en manager, maar ben steeds op achtergrond betrokken gebleven bij ouderenzorg en gastvrijheid. Nu wil ik weer actief betrokken zijn bij waar ooit mijn opleiding begon: ‘zorgen voor zorg’.

  In al mijn activiteiten, staan de waarden kwaliteit, gastvrijheid en menselijkheid centraal. Mijn mening is dat wanneer deze waarden centraal staan in je handelen, je mensen op een respectvolle en effectieve manier op hun best laat zijn. Samen met mijn team, wil ik graag SVRZ ondersteunen met het realiseren van goede zorg voor haar cliënten.

 • Maykel van der Veeken

  Teamleider Medische Dienst Toon motivatie

  Als teamleider medische dienst mag ik de medische dienst ondersteunen met operationele vraagstukken en het creëren van randvoorwaarden. De kennis en ervaringen als (gespecialiseerd) verpleegkundige, teamleider en projectleider neem ik hierbij mee.

  Na jaren binnen een algemeen ziekenhuis werkzaam te zijn geweest heb ik negen jaar geleden de overstap gemaakt naar de ouderenzorg. Binnen de ouderenzorg heb ik kennis mogen maken met veel specialismen. Sinds mijn start binnen SVRZ ben ik onder de indruk hoe een ieder zijn deskundigheid en bevlogenheid ten gunste van de cliënt tot uiting brengt. Graag draag ik mijn steentje daaraan bij.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?