SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
SVRZ t Verlaet keuken
Raad van Toezicht Raad van Bestuur Locatie­managers Staf­directeuren/managers stafdiensten Medische Dienst
 • SVRZ portret Ingeborg

  Ingeborg Cornelis

  Locatiemanager SVRZ Tholen en SVRZ Ter Valcke Toon motivatie

  25 jaar gelden begon ik mijn carrière als leidinggevende in de ouderenzorg bij SVRZ. Na 15 jaar elders gewerkt te hebben, ben ik een aantal jaar geleden teruggekeerd.
  Waarom? Omdat SVRZ in haar visie en beleid de cliënt voorop stelt. Omdat SVRZ een organisatie is die ruimte biedt aan haar medewerkers om mee te denken. Die ruimte biedt voor creativiteit. Een organisatie die medewerkers de ruimte biedt om samen met de cliënt en mantelzorgers te bepalen hoe de zorg ingevuld moet worden zodat deze past bij de cliënt. Uitgaande van de vier kernwaarden van SVRZ, nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid.
  Het resultaat hiervan is dat ieder zorgplan, iedere afdeling of woning en iedere SVRZ locatie uniek is. Door cliënten en medewerkers gevormd en passend bij de situatie, de omgeving, het dorp of de stad. Ieder uniek in sfeer maar allemaal met dezelfde hoge standaard wat betreft de zorg en behandeling.
  Dit alles maakt dat ik me thuis voel bij SVRZ. Iedere dag opnieuw.

 • SVRZ portret Mark

  Mark Felius

  Locatiemanager SVRZ Ter Schorre Toon motivatie

  Als locatiemanager binnen SVRZ mag ik meedenken over het wonen en werken in de ouderenzorg. Met passie doe ik dat omdat ik geloof dat het mooier, anders en creatiever kan. We hebben daar iedereen bij nodig, vrijwilligers, familie, medewerkers maar ook hebben we als management een voorbeeldrol. Samen met anderen richten we ons op de essentie in ons werk: wat kunnen wij zelf bijdragen aan het veilig en prettig wonen en werken binnen Ter Schorre op basis van onze SVRZ-kernwaarden. Mijn keuze voor SVRZ is gebaseerd op de ervaring en overtuiging dat SVRZ het met mensen in zijn algemeenheid echt goed voor heeft. We managen op basis van vertrouwen, halen het beste in iemand naar boven en geven mensen de ruimte zich te ontwikkelen, ieder binnen zijn eigen mogelijkheden en ieder in zijn eigen tempo. Als locatiemanager richt ik mij op het persoonlijke contact met mensen in mijn omgeving. Met motto is dat “aandacht groeit” en dat kan ik bij het leiding geven goed gebruiken. Wat ik wil bereiken binnen SVRZ? Ach, ik ben al tevreden als de mensen aangeven dat het hier goed toeven is. Op jouw eigen manier, binnen de kaders van SVRZ, wonen en werken waarbij jij als persoon centraal staat, dat is voor mij een drijfveer.

 • SVRZ portret Dick

  Dick Gorsse

  Locatiemanager SVRZ Borsele en SVRZ Ter Valcke Toon motivatie

  “Kwaliteit van leven is het uitgangspunt”. Dat is wat er achter op mijn visitekaartje staat en waar ik nadrukkelijk in geloof. Kwaliteit is voor mij één van de belangrijkste zaken die er in een mensen leven moeten zijn. Dit is ook ooit mijn drive geweest om de gezondheidszorg in te gaan. Vanaf 1984 ben ik hier dan ook werkzaam in. Eerst in het verpleeghuis, later het algemeen ziekenhuis om daarna eind de jaren negentig weer in de ouderenzorg terug te keren.

  Veel facetten van het zorgen heb ik doorlopen, om daarna in 2009 als locatiemanager bij SVRZ aan de slag te gaan. Vanaf toen niet meer het directe zorgen, maar nu vanaf de kant waarin het zorgen voor en het faciliteren van de medewerkers en organisatie centraal staan. Als locatiemanager denk en beslis ik mee over het wonen, het aanbieden van zorg en welzijn producten en het werken bij SVRZ. Creativiteit en flexibiliteit staan naast ondernemen bij mij hoog in het vaandel. Door deze drie ‘kwaliteiten’ in te zetten is het bijna altijd mogelijk om aan de verwachtingen en wensen van cliënten, hun vertegenwoordigers en van het personeel te voldoen. Zo draag ik bij aan de tevredenheid over de geboden zorg en het welbevinden, en schep ik ook ruimte om te spreken over punten die nog verbeterd kunnen worden. Als locatiemanager zoek ik samen met mijn team naar oplossingen en werk ik mee aan de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Maar zeker ook, zij het wat indirecter, aan de kwaliteit van leven voor onze cliënten. Mijn droom gaat over het leggen van verbindingen in het gebied Borsele voor en met cliënten, personeel en lokale partners. Ik probeer systeemwereld en leefwereld te combineren tot een product waar een ieder kwaliteit aan herkent.

 • SVRZ portret Mark J

  Mark Jacobs

  Locatiemanager SVRZ De Vurssche en SVRZ De Molenhof Toon motivatie

  Al in mijn middelbare schooltijd wist ik dat ik met mensen wilde gaan werken. Het gegeven dat elk mens uniek is fascineerde me toen en doet dat nu nog steeds. Ik ben na mijn opleiding gaan werken in de jeugdzorg, waar ik al snel ook leidinggevende werd. Na ruim twintig jaar in de jeugdzorg was ik toe aan een nieuwe horizon en als interim-manager maakte ik kennis met SVRZ en de ouderenzorg. Dit voelde als thuiskomen voor me. De ouderenzorg heb ik leren kennen als een wereld waar liefdevol en professioneel prima hand in hand gaan. De visie van SVRZ inspireert me. Ik vind het belangrijk dat er altijd een “samen” is. Samen met de cliënt, familie en mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers ervoor zorg dragen dat nabijheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en gelijkwaardigheid inhoudsvolle kernwaarden blijven. Me daarvoor mogen inzetten als locatiemanager geeft mij veel energie.

 • SVRZ portret Thijs van der Feen

  Thijs van der Feen

  Locatiemanager SVRZ 't Gasthuis Toon motivatie

  Als locatiemanager vind ik het een bijzondere en mooie verantwoordelijkheid om het allerbeste voor de bewoners te bereiken. Er een bijdrage aan te leveren dat de laatste jaren van het leven zo waardevol mogelijk zijn. Daarbij is mijn uitganspunt om continue uit te gaan van de gewoontes en wensen van de bewoner. De bewoner moet zo veel mogelijk het leven kunnen voortzetten zoals hij of zij dat thuis gewend was. Samen met de medewerkers ga ik voor persoonlijke en creatieve oplossingen. Regels en procedures mogen dit nooit belemmeren. De rol van de familie is voor mij essentieel. We zorgen ervoor dat zij de belangrijke rol voor de bewoner kunnen blijven vervullen.

  Mijn werk doe ik met veel plezier en dat breng ik graag over op de medewerkers. Medewerkers leveren dag in dag uit mooi en waardevol werk en als locatiemanager ben ik daar heel dankbaar voor. Ook mooi om als locatiemanager te zien hoeveel vrijwilligers er een bijdrage leveren aan het welbevinden van de bewoners. Zij zijn van onschatbare waarde en het geeft mij elke dag weer nieuwe energie.

  Door een goede samenwerking tussen familie, vrijwilligers en medewerkers bereiken we het beste voor onze bewoners. Ik vind het geweldig daar elke dag een bijdrage aan te leveren.

 • SVRZ portret Piet

  Piet Huijzers

  Locatiemanager SVRZ De Blide, SVRZ De Redoute, SVRZ 't Verlaet / Waarnemend locatiemanager SVRZ De Vurssche en SVRZ De Molenhof Toon motivatie

  Al vanaf mijn 17e werk ik in de ouderenzorg. Mijn opleiding in de zorg heb ik gevolgd bij SVRZ. Vanuit mijn drijfveer om een concrete bijdrage te kunnen leveren aan een permanente verbetering van de kwaliteit van zorg met hart voor de cliënt ben ik door gegroeid naar een management functie. Mijn gedachtengoed sluit naadloos aan bij de huidige wijze waarop SVRZ de zorg vorm geeft.

  Mijn lange loopbaan binnen de zorg en de vele in- en externe contacten hebben mij geleerd dat samenwerken, communicatie en luisteren essentieel zijn voor een goede zorgverlening. Hierbij vind ik het belangrijk dat de cliënt de eigen regie houdt en eigen keuzes kan maken. Zodat de cliënt zijn eigen leven kan voortzetten, met begeleiding en ondersteuning die wij als organisatie kunnen bieden.

  Daarnaast vind ik nabijheid een kernwoord, dicht bij de cliënt en mantelzorger staan. Maar ook aandacht en vertrouwen naar de medewerkers en vrijwilligers om ervoor te zorgen dat zij goed kunnen doen voor een ander en met plezier kunnen werken. Kortweg echt geïnteresseerd zijn in elkaar.

  Vanuit openheid, eerlijkheid en vrijheid wil ik met iedereen een goede relatie aangaan om voor al onze cliënten kwaliteit van leven mogelijk te maken.

 • SVRZ portret Peter

  Peter Kemp

  Locatiemanager SVRZ Veere Toon motivatie

  Mogen bijdragen aan een goed leven van mensen die zorg nodig hebben is voor mij de motivatie in mijn loopbaan. Jarenlang heb ik dat kunnen doen in diverse functies in de gehandicaptenzorg. Vanaf augustus 2018 heb ik de overstap gemaakt naar de ouderenzorg bij SVRZ.

  Graag zet ik mij in voor de ouderen in de gemeente Veere, die op een of andere manier zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarbij staat het welbevinden van de oudere voorop. Aandacht voor het individuele verhaal draagt bij aan een goed leven, juist ook als er meer zorg nodig is. Wat vindt iemand belangrijk? Waar geniet iemand van? Hoe kunnen we daar samen met familie ruimte voor maken? Vragen die helpen bij het kunnen beleven van een plezierige oude dag.

  Mijn ervaring is dat medewerkers en vrijwilligers in de zorg vanuit die motivatie aan het werk zijn en in mijn ogen topsport beoefenen om dagelijks af te stemmen op dat individuele verhaal. Hoe mooi is het om vanuit mijn rol als locatiemanager hierin coachend te zijn, zodat mensen het beste uit zichzelf halen om er te zijn voor het goede leven van de bewoners.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?