SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Zumba – met Joyce Palm (video)

Zumba: lekker bewegen en swingen op opzwepende en vrolijke muziek. Niet te veel nadenken, gewoon doen en genieten šŸ™‚

Essentrics – met Marije Jongepier (video)

Essentrics is een dynamische, full body-workout waarbij alle 650 spieren gelijktijdig worden gestrecht en versterkt. Door staande en vloeroefeningen vergroot je jouw bewegingsvrijheid voor een pijnvrij lichaam met slankere vormen en meer kracht. Tegelijkertijd zorgt een Essentrics work-out voor stressvermindering. Er wordt gebruik gemaakt van bijpassende, aanstekelijke muziek.

Full Body Workout – met Joyce Palm (video)

Full body workout: een workout waarbij het hele lichaam aan het werk wordt gezet, voor alle niveaus. Je kan er je dag mee beginnen, de dag onderbreken of halverwege de avond de dag mee afronden.

Pilates – met Marije Jongepier (video)

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coƶrdinatie, kracht, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Zie de spieren rondom je rug, buik en heup/bekken als een korset. Deze spieren gebruik je dagelijks waardoor het trainen van deze spieren zorgt voor soepele dagelijkse bewegingen.

Wie is Joyce?

Ik ben JOYce Beweegcoach. Moeite om in beweging te komen? Aan het sporten maar geen resultaat? Ik ga je helpen!

De dagen duren weer langer. De temperatuur gaat omhoog. De zon schijnt weer vaker. Yes! Spring is in the air! Heerlijk naar buiten!

Doe mee met mijn:

  • 1-op-1 training
  • duo-training met partner, vriend(in), familie- of gezinslid
  • Feel Good Circuit op dinsdag en zaterdag

Wie is Marije?

Marije is de sportiefste collega bij SVRZ! Ze is communicatieadviseur bij SVRZ en geeft in haar vrije tijd diverse vormen van trainingen in Westkapelle. Speciaal voor SVRZ verzorgt ze een les Pilates en Essentrics!

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?