SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

De gemeente Borsele heeft een team opgezet om alle bewoners in de gemeente aan te sporen om voldoende te bewegen. Dit  Borsele Beweegt team bestaat uit zes personen. Een van hen werkt ook als medewerker welzijn voor  SVRZ Borsele. Zij vormt samen met een medewerker van de gemeente Borsele ‘het duo leefstijlcoaches’.  Door deze samenwerking krijgt het thema bewegen ook binnen SVRZ Borsele meer aandacht. |

SVRZ Fonteyne beweegtuin

Zo is er het wekelijkse gymnastiekuurtje in zorgcentrum SVRZ De Kraayert in Lewedorp. En in samenwerking met SVRZ is er in Heinkenszand een beweegtuin  gerealiseerd. In deze beweegtuin wordt iedere week op maandag training gegeven door professionals en vrijwilligers. Cliënten van SVRZ Borsele  kunnen hieraan deelnemen. In de beweegtuin van ’s Gravenpolder worden op maandagmiddag en donderdagmorgen trainingen geven. Cliënten van SVRZ Borsele zijn welkom om mee te doen.

Beweegagogen van SVRZ  brengen regelmatig een bezoek aan de cliënten die in een locatie van SVRZ Borsele wonen. Zij zorgen ervoor dat ook zij voldoende beweging krijgen!

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?