SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Online event: Livemuziek van Woodworks en Bingo! 
Datum: vrijdag 28 mei 19.30 uur
Max. aantal deelnemers: Tot 1000 personen
Aanmelden: Niet verplicht, alleen als je mee wilt doen aan de bingo moet je onderstaand formulier invullen.
Online deelname: Via Zoom Meeting. Klik op onderstaande button, klik daarna op ‘zoom.us’ openen.

Ga naar het online event

Online event: Livemuziek van Woodworks en Bingo!

Woodworks is een akoestische band uit Zeeland. Ze spelen sinds eind 2010 en hebben (al zeggen ze het zelf) een goede live reputatie opgebouwd. Ze traden op bij diverse grote evenementen in binnen- en ook, jawel, in het buitenland.

Als akoestische band zijn ze begonnen met rock covers uit de jaren 90 tot en met nu. Het repertoire bestaat uit een flinke dosis gezellige muziek. Er wordt geen cover uit de weg gegaan!

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken ze gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Ook hebben ze de mogelijkheid ons instrumentarium uit te breiden met volledige drum kit, accordeon en percussie. Verder zingen er twee muzikanten in de band.

Woodworks verzorgt deze avond een feestelijke livestream voor alle medewerkers van SVRZ! Het leuke aan deze livestream is: je kunt zelf je favoriete plaatje aanvragen. Of dat van je collega natuurlijk! 😉

En, alsof dat nog niet genoeg is, wordt het optreden van Woodworks afgewisseld met een reuzegezellig Bingo! gepresenteerd door Bingoshowmaster Marcel van As! Heb jij als eerste Bingo? Dan win jij een fantastisch prijzenpakket!

Meld je snel aan en beleef een feestelijke avond als afsluiting van de SVRZ Vitaliteits4Daagse!

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?